Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

VIDEO Ce a declanșat ”ploaia” de înjurături și amenințări a celor aflați în carantină la Ramada? 26 de litri de alcool

VIDEO Ce a declanșat ”ploaia” de înjurături și amenințări a celor aflați în carantină la Ramada? 26 de litri de alcool

”Revolta” izbucnită între persoanele aflate în carantină instituționalizată în camerele hotelului Ramada a avut drept punct de pornire alcoolul pe care îl așteptau de la rude unii dintre cei cazați în centrul Sibiului.

O avalanșă de înjurături, amenințări și țipete au fost lansate, sâmbătă seara, de către mai multe persoane ”carantinate” în cadrul hotelului Ramada, în contextul epidemiei de SARS-CoV-2. „La ăștia nu le e frică că ieșim de aici toți?... suntem vreo 2.000 de oameni, mă! Ce să ne facă dacă ieșim cu toții?”, se aude într-una din filmările realizate de la geamurile hotelului Ramada. Oamenii urlă, unii cer intervenția poliției, alții îndeamnă la revoltă și chiar la incendierea hotelului.

Nemulțumirea oamenilor a pornit, potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, de la faptul că pentru cei aflați în carantină a fost refuzată livrarea unor pachete de acasă. Mai precis, ca urmare a transmiterii unor pachete care conțineau cantități impresionante de alcool. ”În seara de 25 aprilie 2020 mai multe persoane aflate în carantină și-au manifestat nemulțumirile, ca urmare a refuzului personalului centrului de a accepta livrarea unui pachet ce conținea 26 de litri de băuturi alcoolice. A fost luată decizia de refuzare a pachetelor de mâncare din partea familiilor, deoarece centrul de carantină este responsabil de alimentația peroanelor carantinate pe perioada șederii lor în centru și nu își poate asuma răspunderea pentru starea alimentelor din pachet. De asemenea pentru persoanele diabetice se pregătește alimentație specială”, arată reprezentanții Instituției Prefectului, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Oamenii cazați în hotelul amintit s-au revoltat și pentru faptul, în cazul în care doresc să cumpere produse alimentare suplimentare, trebuie să le cumpere din interiorul hotelului. Referitor la acest aspect, reprezentanții Instituției Prefectului arată că, potrivit normelor în vigoare, celor aflați în carantină li se asigură trei mese pe zi și ”anumite băuturi” (adică apă). ”De asemenea persoane din cadrul centrului de carantină au posibilitatea de a achiziționa, la cerere, băuturi de tip cafea/ răcoritoare din cadrul centrului. Menționăm faptul că toate centrele de carantină respectă condițiile impuse de autorități, resturile alimentare și recipienții de băuturi sunt preluate de către o companie specializată, iar în ceea ce privește recipienții de servire aceștia sunt atent dezinfectați”, mai informează Instituția Prefectului Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Dr Scridon

Acum 2 ani

niste animale care nu se pot adapta conditiilor de cazare. Ele stau la cort sau pe strazile din Vest.
Raspunde

Ghandi

Acum 2 ani

...asa i daca bagati rrromanii in first class Hotel !
Raspunde

////

Acum 2 ani

Poate au si distrus mobilierul, instalatiile sanitare si covoarele de prin hotel////
Raspunde

Local2

Acum 2 ani

De asta fi sigur. Pe langa o dezinfectie totala, poate dubla, o buna parte din camerele hotelului sunt compromise. Poate era cazul de o renovare completa. Nu e singurul hotel-carantina care a generat probleme, la Apollo Hermannstadt pe Teclu, cei carantinati aruncau cu chistoace, in spate pe Rotarilor, dupa trecatori. Cel putin asa mi-a povestit un locuitor al zonei
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae Tarcea

Acum 2 ani

In comunicatul prefecturii nu se face referire la cateva probleme semnalate de cei cazati la Ramada si lasa impresia ca se evita a se discuta depre lipsurile semnalate de cei cazati aici si anume: 1) Curatenia in camere se pare ca lasa mult de dorit. 2) Dezifectarea camerelor. 3) Hrana diversificata mai ales pentru bebelusi si nu in ultimul rand modul in care se serveste mancarea (se aseaza pe jos in dreptul usii. etc. Or fi ei oamenii cazati acolo niste "pretentiosi" dar si gazdele care incaseaza de la stat niste sume foarte mari , ar trebui sa -si faca treaba ca pentru un hotel de 4 stele.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Statul român a eșuat ( pana acum ) in a transforma cu mijloace educative adecvate in cetățeni Onești acesta parte a populației țigănești . E o reală tema de program național .
Raspunde

zexe

Acum 2 ani

No, nea Ilie, te costă scump lăcomia de a căștiga din hotel când turismul este stopat. Renovare plăcută!
Raspunde

Zinco

Acum 2 ani

O amenda zdravana pentru tulburarea linistii publice li se poate oare aplica?
Raspunde

SK

Acum 2 ani

NASA cauta voluntari pentru popularea planetei Marte!
Raspunde

Cris

Acum 2 ani

In anumite tari din Europa , arabii milionari - ( nu animalale si nici romanii ! ca Scridon sa aibă de ce sa- si roadă unghiile de invidie , dacă are unghii sau numai mizeria de sub unghii a mai rămas.... ) -au făcut foc in mijlocul cameralor de hoteluri de lux cu pretextul avem bani si facem ce vrem si cumpărăm tot hotelul dacă vrem .
Raspunde

SK

Acum 2 ani

Nu vei vrea sa spui ca avem milionari arabi la Ramada si nu stim...
Raspunde

Viitorul Vestului

Acum 2 ani

Cand bagi aceasta etnie "minoritara", in curand majoritara, datorita fanatismului stangist si a politicilor bolnave impinse la nivel global de catre partidul democrat din america sau scelerati din UE, asta ai. Politicile "egalitariene", bolnave, prin care au scazut mediile la examene si li s-au dat bani, pentru a putea fi "integrati" acesti indivizi cu inteligenta nativa scazuta.... au adus lumea in pragul inceputului de colaps general. Lumea a 3-a si indivizi din lumea a 3-a ar trebui adunati si trimisi acolo de unde se trag si sa traiasca in societatile lor, nu bagati in hoteluri de 4 stele sau lasati intre oameniii civilizati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus