Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Gest deosebit al unui polițist sibian față de o bătrânică din Șeica Mică

Gest deosebit al unui polițist sibian față de o bătrânică din Șeica Mică

Un tânăr polițist a fost lăudat de colegii săi, după ce a făcut un gest deosebit față de o bătrânică din Șeica Mică. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a sunat la postul de poliție să ceară ajutor, pentru că avea de mers pe jos trei kilometri, distanță prea mare pentru ea. Lucian Lateș, deși era în timpul liber, când a auzit solicitarea, s-a oferit imediat să o transporte cu mașina personală.

O femeie de 80 de ani din Șeica Mică, nevoită fiind să se deplaseze aproximativ trei km pe jos pentru a ajunge la un imobil pe care îl deține, le-a cerut polițiștilor sprijin. Deplasarea era urgentă, întrucât acolo o aștepta o echipă de muncitori care trebuia să remedieze o defecțiune la sistemul de electricitate.

Agent de poliție Lateș Lucian a fost cel care a ajutat-o. Tânărul se afla postul de poliție în afara orelor de program și era singur când a primit solicitarea. Auzind rugămintea, acesta nu a stat pe gânduri, spun colegii săi, ci a condus-o pe doamnă, cu mașina personală, până acasă.

Povestea a fost postată pe pagina oficială de Facebook a Poliției Sibiu și în mai puțin de o oră a strâns mai multe distribuiri, 160 de reacții și câteva zeci de comentarii, în care internauții îl felicită pe tânăr pentru gestul său. Lucian a fost încadrat la I.P.J. Sibiu în urmă cu 6 luni, după ce a absolvit cursurile Școlii de Agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Local2

Acum 11 luni

Cauta militia sa-si creasca imaginea si popularitatea? Ar trebui munti de astfel, si altfel, de gesturi ca sa creasca cu un 1%. Si parca si pt. astfel de chestii sunteti platiti din banul public, pt. a ajuta, dar depinde de caz. De obicei ajutati anumiti cetateni de Caracal, altfel nu statea doar in arest de un an un potential criminal, inca neclar dovedit...altfel s-ar ajunge foarte la varf. Asta doar un exemplu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus