Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
20°C

Spitalul Județean a primit o unitate de dezinfecție a aerului, de la consilierii FDGR

Spitalul Județean a primit o unitate de dezinfecție a aerului, de la consilierii FDGR

O unitate performantă pentru dezinfecția aerului a fost amplasată în spațiul unde se află computerul tomograf al Spitalului Județean Sibiu. Banii pentru această achiziție au fost donați de consilierii FDGR.

Este vorba de o unitate de dezinfecție a aerului cu ultraviolete UVpro VLAB, în valoare de 21.420 lei cu TVA inclus. Unitatea a fost amplasată în spațiul unde se găsește computerul tomograf din dotarea spitalului, o zonă unde înlăturarea posibilelor surse de infectare este deosebit de importantă, explică reprezentanții spitalului.

„Primim zilnic sprijin din partea unui număr impresionant de oameni din diverse domenii și suntem impresionați de toate gesturile de solidaritate. De această dată le mulțumim consilierilor FDGR pentru implicarea în asigurarea celor mai bune codiții în spital prin dotarea cu o unitate performantă de dezinfecție a aerului. Știm că noul virus este foarte contagios și dezinfecția aerului și a spațiilor este esențială iar acest dispozitiv asigură dezinfectarea aerului în zone sensibile de orice fel de până la 100 m³/h”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Cornel Benchea.

dezinf_aer_2

Printre cele mai importante caracteristici ale dispozitivului se numără următoarele: se montează foarte ușor fiind foarte rapid gata de funcționare, are niveluri de zgomot foarte mici, precum și o interfață de utilizator simplă și intuitivă.

„Am făcut această donație, după ce am întrebat conducerea SCJU, de ce au nevoie mai urgent. Ne bucurăm că am putut fi de ajutor și sper să fie cât mai folositoare!” a declarat Conf.dr. Paul-Jürgen Porr, președintele FDGR România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Mihaela Apostol

Acum 2 ani

Felicitări!
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 2 ani

ce facere de bine - mai mai
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus