Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

TSTV Crucea Roșie Sibiu își schimbă conducerea. ”Suntem într-o fază în care încercăm să ne restructurăm echipa”

TSTV Crucea Roșie Sibiu își schimbă conducerea. ”Suntem într-o fază în care încercăm să ne restructurăm echipa”

Directorul Crucii Corșii Sibiu, Raluca Morar a anunțat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că Răzvan Biriș va fi nou director al Crucii Roșii Sibiu. ”Perioada aceasta a fost un foarte bun exercițiu pentru echipa viitoare, care va prelua activitatea Crucii Roșii. E vorba de Răzvan Biriș, care va fi directorul Crucii Roșii Sibiu, timp de doi ani de zile, e vorba de Oriana Balcu, care va fi asistent manager, tot pentru doi ani de zile, e vorba de Cristi Fodor, care e coordonatorul nostru de voluntari, care în perioada asta e în prima linie și ne-a ajutat incredibil”, a anunțat Raluca Morar, care va intra în concediu de maternitate.

În această perioadă, Crucea Roșie Sibiu a avut o activitate masivă la nivelul întregului județ, susține Raluca Morar. ”Sunt 1.500 de persoane care au primit peste 4.300 de alimente perisabile și neperisabile. Aici nu am pus la socoteală medicii de familie, personalul spitalelor. (...) Pe lângă asta am distribuit câteva zeci de mii de măști și mănuși către cabinetele medicale.

De la sediul central am primit și noi 300 de kilograme de carne, 3.000 de conserve 80 de kilograme de sana, 5700 de ouă, acestea au fost împărțite, la fel, persoanelor aflate în dificultate”, a spus Raluca Morar.

”Că e guvern PNL, că e guvern PSD; că e guvernului cui o fi, noi trebuie să fim acolo”

Raluca Morar s-a declarat dezamăgită de sibienii care au interpretat în note politice anumite fotografii care au fost postate pe pagina de Facebook a Crucii Roșii Sibiu. ”Crucea Roșie este singura organizație din lume care este auxiliară puterii de stat. Prin statutul pe care îl avem suntem obligați să intervenim pe lângă autorități în situație de pandemie, dezastre naturale, război. Suntem singura organizație care avem atribuții și obligații în acest moment. Că e guvern PNL, că e guvern PSD, că e guvernului cui o fi, noi trebuie să fim acolo, că ne place, că nu ne place. Cum spuneam, la nivelul județului Sibiu am avut norocul de oameni cu care am putut lucra, la consiliul județean, la primărie, la spital. Dacă și acum venim și facem politică, cine a venit să-și facă poze... Am văzut niște comentarii foarte urâte pe Facebook și mă dor, pentru că știu cât s-a implicat această echipă, nu numai acum, ci și înainte. Și atunci e dureros să vezi că nu mai contează ce faci și nu mai contează cât muncești, contează cine apare în pozele de la acțiunile pe care le derulezi”, a mai spus Raluca Morar.

https://youtu.be/LDVDagMfwQA

”Perioada asta a fost grea din două puncte de vedere. A fost grea pentru cei care am fost în mijlocul evenimentelor, dar și pentru că suntem într-o fază în care încercăm să ne restructurăm echipa. Cu toate ăstea, reușim cu ajutorul voluntarilor”, Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

crucea din franzela

Acum 3 ani

O organizatie bine raacordata la bugetele statelor lumii, plina de incompetenti si putori de tot felul, care umbla cu mercedesuri, dar lucreaza la non profit.
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

cu nume prenume cine de la crucea rosie umbla cu mercedes? altfel, cereti scuze, mai franzela...
Raspunde

xy

Acum 3 ani

Da, e de admirat că s-au intreprins activitățj de ajutirare a celor cu noi, dar până la urmă acesta este scopul Vruvii Roșii! Deranjant e faptul că și aici, New PNL=Old PDL îngălbenit a făcut epurare politică și, în toate funcțiile și-au pus diverși politruci... Cum de nicio funcție nu a rămas cu oameni de la PSD sau cum măcar vreuna să fie ocupată de cineva care nu e înregimentat politic? Chiar niciunii dintre "alții" nu ar fi făcut sau nu au făcut treabă bună? Culmea, aceasta organizație ar trebui să fie neguvernamentală și declară d-na directoate că "Crucea Roșie e o auxiliară a puterii"! Păi, atunci să-i schimbe și numele în Crucea Galbenă...că roșu nu prea se potrivește cu 'noua viziune'....
Raspunde

Ludmila

Acum 3 ani

Cretinule, nimeni de la Crucea Rosie nu umblă cu mercedesuri... nenorociti care nu aveți habar dar improscati cu noroi. Oamenii ăștia chiar muncesc dar de unde să stii tu ??
Raspunde

blabla

Acum 3 ani

De fapt, tanti aia "arhitecta" din Selimbar de a luat-o DNA-ul acum cateva luni, si-a inceput cariera la Crucea Rosie... Dar da, intr-adevar de (putini) ani parca s-a schimbat un pic si CRSB
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus