Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Orban: de Paști totul a fost în regulă. Şi de 1 Mai oamenii trebuie să respecte regulile stabilite

Orban: de Paști totul a fost în regulă. Şi de 1 Mai oamenii trebuie să respecte regulile stabilite

Premierul Ludovic Orban a cerut, joi, respectarea şi cu ocazia zilelor libere de 1 Mai a regulilor stabilite de autorităţi, aşa cum s-a întâmplat de Paşti, când s-a văzut totul "a fost în regulă", deoarece nu există o creştere a numărului de infectări cu noul coronavirus.

"Oamenii, ca şi de Paşti, ca şi cu alte ocazii, duminici, zile libere, sunt convins că vor fi responsabili, că vor respecta regulile şi că, şi în cazul în care vor ieşi, vor ieşi astfel încât să nu existe un risc suplimentar de răspândire a virusului. Pot să vă spun, de exemplu, ştiţi că au fost foarte multe emoţii legate de sărbătoarea Paştelui, suntem deja la 10 zile, se vede că de Paşti totul a fost în regulă, nu există o creştere a numărului de infectări şi, în ciuda temerilor şi a avertismentelor lansate, până la urmă, cooperarea între Biserici şi autorităţi a dus la eliminarea aproape totală a oricărui risc epidemiologic. Şi de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care sunt stabilite", a declarat Orban, la Iaşi, citat de Agerpres.

Premierul a participat, joi, la plecarea unei echipe medicale formate din 42 de medici şi asistenţi în Republica Moldova, unde vor ajuta la tratarea persoanelor cu COVID-19.

Comentarii

2 comentarii

Ioo

Acum 1 an

Bai Orban tata, bai Ludovicule poate tu nu te uiti pe geam! Fata de Pasti traficul a crescut cu 4-500%... Toata lumea cand a auzit de relaxarea de dupa 15 mai a zis ca 1 mai e ca 15 si a si iesit inca din 29. Stil balcanic pur sange.
Raspunde

Nelu

Acum 1 an

Hmmm... deci anul acesta nu pot merge cu Lenuta la Dumbrava la mici si la bere...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus