Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Artistă argentiniană blocată în Sibiu, surprinsă antrenându-se într-un apartament din centrul orașului

Artistă argentiniană blocată în Sibiu, surprinsă antrenându-se într-un apartament din centrul orașului

O tânără din Argentina a fost fotografiată de Raed Krishan, de la Gazeta Sporturilor, în timp ce se antrena într-un apartament din centrul Sibiului. Femeia este artistă stradală și spune că se pregătește pentru când se va reîntâlni cu ceilalți prieteni artiști. 

Artista se numește Carla Alvarez și a ajuns la Sibiu pe 12 martie. De atunci stă în apartamentul pe care l-a închiriat prin Aribnb și se pregătește pentru momentul în care va putea să susțină din nou spectacole stradale. Spune că vrea să meargă în Germania, acolo unde restul prietenilor ei deja pot să iasă și să susțină spectacole.

„Pentru mine este extrem de dificil să stau încuiată în casă. Simt că toată lumea e într-o închisoare la domiciliu și astfel mă apucă disperarea din cauza paranoiei și a lipsei libertății, nu doar pentru că trebuie să privesc strada de la fereastra unei case, ci și pentru că acum depinde sută la sută de ambasada țării mele”, povestește artista, pentru Libertatea.

Tânăra spune că a fost ajutată de sibieni, mai ales de proprietarul apartamentului, care i-a permis să locuiască acolo în continuare, pentru mai puțini bani.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ger

Acum 3 ani

o micá gresealá....Airbnb este corect
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Asta cu siguranță ar trebui sa fie știrea zilei. Pe bune.
Raspunde

Local2

Acum 3 ani

Mai nou nu poti deschide geamul ca iti face presa poza. Ce cauta jurnalistul de bucale la asa distanta? E carantina doar pt. unii?
Raspunde

sibian dezamăgit

Acum 3 ani

Inainte de pandemie, voiam sa cumpar un apartament sau o garsoniera. As fi preferat in zona de foste case ILL. Am si eu o dambla.... Si am gasit... la niste preturi de ti se deschidea brisca... Toate erau cu mentiunea > pretabila afacere inchiriere in regim hotelier... Acum... s-au cam dus afacerile. Nimic nu tine o vesnicie... Trebuie sa fim pregatiti pt. orice si mai ales sa nu mai fim asa de lacomi... Noroc cu artista argentiniane ce mai salveaza inchirierile in regim hotelier...
Raspunde

cap limpede

Acum 3 ani

De departe, cea mai importanta stire a zilei! CNN si BBC vor crapa de invidie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus