Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

Covid-19: Peste 600 de teste făcute personalului din centrele de îngrijire și asistență socială din județ

Covid-19: Peste 600 de teste făcute personalului din centrele de îngrijire și asistență socială din județ

Peste 600 de persoane angajate în centrele de îngrijire și asistență socială din județ, au fost testate pentru a se depista dacă există infectări cu noul coronavirus. Potrivit datelor trimise de reprezentanții Prefecturii Sibiu, toate testele sunt negative. Un număr de 644 de persoane au fost testate pentru a se depista posibile infectări cu COVID – 19, iar potrivit reprezentanților prefecturii, toate rezultatele sunt negative. „În ceea ce privește rezultatele testărilor făcute personalului din centrele de îngrijire și asistență socială din județ, vă informăm că au fost testați un număr de 644 de persoane. Dintre acestea 361 sunt personal din structuri subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Toate cele 644 de persoane testate au primit rezultate negative”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Pasteur

Acum 2 ani

Puteti sa va bagati testele ...undeva in dos !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus