Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Covid-19. Al doilea deces, în aceeași zi, la Sibiu

Covid-19. Al doilea deces, în aceeași zi, la Sibiu

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a decedat astăzi, la Spitalul Județean Sibiu. Din păcate, pacientul a fost confirmat cu infecție cu COVID-19 și suferea și de alte afecțiuni. Acesta este al doilea deces înregistrat astăzi la Sibiu.

Decesul numărul 878 la nivel național, bărbatul a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus pe 24 aprilie, iar astăzi a decedat. Acesta suferea de asemenea de o boală cardiovasculară, diabet zaharat, anemie severă, o boală hepatică și fusese operat pentru a-i fi îndepărtată o tumoră gastrică, potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Primul deces înregistrat astăzi la Sibiu a fost al unei femei în vârstă de 85 de ani, al cărei test a fost pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus pe data de 28 aprilie.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 14 cazuri noi de infecție cu SARS CoV-2 în județ, ajungând la un total de 387 de persoane confirmate pozitiv, respectiv 367 adulți și 20 copii. Citește și Covid-19 în Sibiu. 167 de teste, 14 cazuri noi, număr mic de amenzi

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus