Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Dosar penal pentru un bărbat care a condus un tractor, băut și fără permis

Dosar penal pentru un bărbat care a condus un tractor, băut și fără permis

Un bărbat de 47 de ani are dosar penal după ce a fost prins, aseară, de polițiștii sibieni în timp ce conducea un tractor prin Alțâna, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 6 mai, în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita aflați în patrulare pe raza de competență au oprit pentru control în trafic, în Alțâna, un tractor. Polițiștii au constatat că vehiculul era condus de un localnic, în vârstă de 47 de ani, fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului de respirație indicând valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmit reprezentanții Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1474

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus