Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Oficiul Registrului Comerțului Sibiu are un nou director: Radu Iorga

Oficiul Registrului Comerțului Sibiu are un nou director: Radu Iorga

Radu-Gabriel Iorga este noul director al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Mandatul său este, deocamdată, interimar.

Consilier juridic în cadrul ORC Sibiu, Radu Iorga a fost numit la conducerea instituției ca urmare a pensionării lui Alexandru Tomașevschi, cel care a condus Registrul până în ziua de 5 martie 2020. Mandatul interimar al lui Radu Iorga se întinde pe o perioadă de șase luni. ”Sincer să vă spun, nu m-am hotărât ce voi face după ce se încheie interimatul. Deocamdată trebuie să îmi duc acest mandat la capăt. Depinde și de decizia conducerii Oficiului Național al Registrului referitoare la data de 5 septembrie 2020, când îmi expiră mandatul”. Oficiul Registrului Comerțului Sibiu are o echipă de aproximativ 30 de angajați, în care intră și cei doi reprezentanți din cadrul Biroului teritorial din Mediaș.

Radu Iorga. Sursa foto: Facebook Radu Iorga. Sursa foto: Facebook

Deocamdată, ORC Sibiu are suspendat programul cu publicul, în contextul epidemiei noului coronavirus. Până în cursul zilei de 14 mai, soluționarea cererilor adresate Oficiului Registrului Comerțului se de la distanță, on-line sau prin servicii poștale ori de curierat. ”În cazul cererilor on-line este nevoie de semnătură digitală. Vom vedea care vor fi măsurile aprobate după încetarea stării de urgență, dacă se permite redeschiderea lucrului cu publicul”, mai arată Radu Iorga, pentru Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus