Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Bărbat găsit spânzurat în secția de infecțioase a Spitalului Județean Sibiu: „Nu putem da detalii în acest moment”

Bărbat găsit spânzurat în secția de infecțioase a Spitalului Județean Sibiu: „Nu putem da detalii în acest moment”

Un pacient în vârstă de 76 ani, internat în cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, a fost găsit spânzurat în această dimineață, transmit surse neoficiale.

Actualizare. Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu confirmă situația și transmit că în acest moment cazul este anchetat și nu pot oferi detalii. „În ceea ce privește acest caz, este o anchetă în curs. Nu putem da detalii în acest moment. Toate informațiile care pot fi date publicității vor fi comunicate de instituțiile abilitate, la momentul potrivit”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al unității medicale.

Știre inițială. Bărbatul, domiciliat în județul Mehedinți, a fost găsit decedat în interiorul unui grup sanitar, în jurul orei 04:20, moment în care un cadru medical a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, însoțită de un medic legist, a constatat decesul, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, arată aceeași sursă.

Surse neoficiale spun că bărbatul era internat în cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Sibiu, acolo unde a fost și găsit spânzurat. Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au fost contactați pentru o declarație, însă până la momentul publicării articolului nu au oferit un răspuns.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

rosu

Acum 3 ani

De ce s-o fi spanzurat? Cei mai multi se spanzura de gat.
Raspunde

///

Acum 3 ani

Asta e o situatie ca sa faci glume proaste? Vai de capul satului!
Raspunde

ba Sina

Acum 3 ani

...inca o victima a corona vid - ului !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus