Sâmbătă,
18.09.2021
Cer Senin
Acum
12°C

BC CSU Sibiu lansează campania „Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”

BC CSU Sibiu lansează campania „Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”

BC CSU Sibiu a demarat o campanie care îmbină sănătatea și baschetul. Sub forma unor interviuri video realizate sub genericul „Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, suporterii se vor întâlni, de la 20:30, pe conturile BC CSU Sibiu de Facebook și Youtube, cu actorii importanți ai comunității galben-albastre.

Fiecare interviu va fi centrat pe pandemia de coronavirus și toate implicațiile pe care aceasta le-a adus în baschet, în special, dar și în sport, în general. „În ultimele două luni de zile, indiferent de domeniul de activitate, cu toții am pus sănătatea pe primul loc. BC CSU Sibiu a făcut asta și a luat toate deciziile care i-au stat în putere pentru acest obiectiv comun: protejarea sănătății. A fost prioritatea numărul 1 și nu ne-am îndepăratat deloc de dragostea noastră față de baschet. Vrem să descoperim, alături de suporterii și partenerii noștri, provocările cu care ne-am confruntat cu toții, în această perioadă, dar și să vă oferim sfaturi, recomandări și proiecții despre cum va fi viața noastră, de acum încolo”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Personalități importante din comunitatea BC CSU Sibiu vor fi invitate la interviuri: autorități locale care sprijină această comunitate galben-abastră, finanțatori, parteneri, sponsori, suporteri și reprezentanții clubului. De altfel, în primul episod au putut fi urmăriți Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, și pe Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a clubului.

Urmăriți mai jos primul episod:

Vizualizari: 1070

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus