Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
14°C

După 15 mai, slujbele religioase cu credincioși se vor organiza, într-o primă etapă, doar în aer liber

După 15 mai, slujbele religioase cu credincioși se vor organiza, într-o primă etapă, doar în aer liber

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că serviciile religioase cu participarea credincioşilor vor putea fi organizate, după 15 mai, într-o primă etapă, în curtea sau în faţa bisericii.

"O temă pe care eu personal o consider foarte importantă și știu că sunt mulți români care consideră această chestiune foarte importantă – bisericile. Serviciile religioase cu credincioși vor fi reluate în condiții speciale și anume serviciile religioase cu credincioși pot fi reluate în prima fază în curtea bisericii sau în fața bisericii, deci în exterior. Credincioșii vor purta obligatoriu mască și vor păstra obligatoriu distanța de 1 metru și jumătate. În a doua și în a treia etapă, aceste condiții vor fi, evident, rediscutate, dar noi considerăm că este important să facem un prim pas și să facem iarăși posibile serviciile religioase cu credincioși, repet – în această primă etapă doar în aer liber", a declarat președintele României.

Vizualizari: 1571

Comentarii

1 comentarii

ba Sina

Acum 1 an

OPEN AIR ??? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus