Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru campania „Dar din dar”. 47 de copii de la Centrul de Plasament Turnu Roșu pot primi daruri de 1 iunie

Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru campania „Dar din dar”. 47 de copii de la Centrul de Plasament Turnu Roșu pot primi daruri de 1 iunie

Soții Boldijar continuă campania umanitară „Dar din Dar” și de 1 iunie. Cei doi tineri provin din centre de plasament, dar au reușit să se căsătorească și să-și întemeieze propria lor familie, având și doi copii mici. Cu toate acestea, nu au uitat perioada petrecută în centre și spun că se gândesc mereu la copiii care cresc acolo. Acesta este și motivul pentru care, în fiecare an, din 2014, organizează campania prin intermediul căreia reușesc să ofere copiilor bucurii oferindu-le daruri de Crăciun, de Paști sau de 1 iunie. De data aceasta, atenția lor se îndreaptă spre cei 47 de copii din Centrul de plasament Turnu Roșu și au nevoie de sprijin pentru realizarea surprizelor.

 

Maria pregătind surprizele de Paste Maria pregătind surprizele de Paste

Maria și Gheorghe Boldijar, doi tineri căsătoriți care provin din centre de plasament, organizează din anul 2014, campania „Dar din dar”, prin intermediul căreia fac mici bucurii micuților instituționalizați. Chiar dacă anul acesta a fost unul greu din punct de vedere am pandemiei de COVID-19, cei doi au reușit să ducă la bun sfârșit campania de Paste, iar copiii au primit daruri de la iepuraș.

De 1 iunie s-au gândit să le ofere celor 47 de copii din Centrul de Plasament de la Turnu Roșu, posibilitatea de a se juca mai mult. Astfel, au în plan să le ofere o masă de ping-pong, palete, mingi, mingi de fotbal, de baschet, de handbal, rachete de tenis și orice i-ar putea ajuta să facă mișcare.

Gheorghe Boldijar în timpul campaniei „Dar din dar” de Paște Gheorghe Boldijar în timpul campaniei „Dar din dar” de Paște

„Prieteni dragi, anii mei petrecuți într-un orfelinat mă fac acum să mă gândesc la ei în fiecare clipă, dar și să le duc cadouri atunci când pot. Așa cum bine știm cu toții se apropie cu pași repezi 1 Iunie, ziua copiilor, iar eu împreună cu soția mea ne dorim să petrecem această zi alături de ei. Ne-am gândit la timpul lor de joacă, așa că vrem să le oferim copiilor o masă de ping-pong, mingi de fotbal, baschet, handbal, rachete te tenis etc. Pe lângă aceste lucruri vrem să le oferim și ceva dulce”, spune Gheorghe Boldijar.

Campania „Dar din Dar” a început pe 11 mai și se termina pe data de 1 iunie când toate cadourile trebuie să fie împachetate, pentru a fi dăruite copiilor. Toți cei care doresc să se implice și să-i sprijine pe cei doi tineri, pot face donații pe toată perioada campaniei. Pot fi donate articole de joacă de orice fel, dulciuri sau bani pentru achiziționarea unei mese de ping-pong .

„Ne-ar ajuta mult sprijinul oamenilor, pentru că ne dorim mult să cumpărăm masa de ping-pong și dulciuri copiilor. Noi ne permitem să le facem, din bănuții noștri doar un tort și sucuri. Ne dorim mult să ajungem la copilași. Ei sunt îngerii noștri și vrem să avem grijă de ei așa cum putem noi”, spune și Maria Boldijar.

Produsele pot fi aduse în cartierul Magnolia din Sibiu, Strada Calea Șurii Mici, Vila 6, Apartament 14, iar dacă nu se poate ajunge până acolo, Maria și Gheorghe vor veni după ele. Pentru orice detalii cu privire la campanie sau la scopul acesteia puteți suna la numerele de telefon 0742.937.829 sau 0758.932.098.

Donații în bani pot fi făcute în contul BRD: RO39BRDE330SV85723253300.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus