Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Deplasare fără adeverință între Sibiu și localitățile învecinate. ”Forța de muncă în Sibiu vine din toată zona aceasta”

Deplasare fără adeverință între Sibiu și localitățile învecinate. ”Forța de muncă în Sibiu vine din toată zona aceasta”

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va anunța astăzi localitățile din jurul Sibiului din care cetățenii se pot deplasa în municipiu, fără a fi nevoie de o adeverință. Prefectul Mircea Crețu a declarat pentru Turnul Sfatului că deși nu există o formă juridică a unei zonei metropolitane Sibiu, cetățenii vor putea circula liber. ”O să facem o hotărâre de comitet județean astăzi, pe această temă și o să spunem care sunt localitățile care se încadrează în limita aceasta de 30 de kilometri, pentru a face parte din Zona Metropolitană. Acum vom face abstracție că nu există chiar o noțiune juridică, însă sunt asocieri pe diferite domenii: apă, salubritate… În plus, forța de muncă în Sibiu vine din toată zona aceasta și atunci vom da o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pe tema asta cu ce localități vor face parte din această zonă”, a declarat prefectul Mircea Crețu.

Citește și Sibiul are Zonă Metropolitană. Sibienii din 23 de localități se pot deplasa fără adeverințe

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Eu

Acum 3 ani

Si hipermarketurile unde sibienii si cei din Cisnadie isi fac cumparaturile sunt situate in Selimbar. Pe declaratie nu este prevazut ca te poti deplasa in alta localitate cu scopul asigurarii de bunuri necesare.
Raspunde

BuMBum

Acum 3 ani

Nu mai mergi, gata ..fara cumparaturi..iti iei de la piata Rahovei si mai incolo de El Gringo nu mergi, numai daca iti iei o sapa cu tine si iti scrii in declaratie ca te duci la prasit! Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare! E bine cu AeroVela, cu Prostban cu Șcîțu, asa masuri minunate au luat astia ca daca stai in Vasile Aron si ai buda in fundul curtii in Selimbar tre’ sa-ti faci declaratie sa te poti shit-uii.. o vai..dar nu e memtionat in declaratie:)))
Raspunde

Racu marian

Acum 3 ani

Și cei de la sate nu pot merge la cumpărături la oraș pentru că în noua declarație nu este nici un punct prevăzut pentru așa ceva
Raspunde

alina

Acum 3 ani

...din Agnita zilnic vin spre Sibiu muncitori in zona industriala ...ce facem aici ...totusi ...Agnita ,Birghis ,Chirpar ...sunt peste 30 km ...
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Pentru cei care fac naveta pentru locul de munca in primul rand angajatorul ar trebui sa emita o adeverinta, plus ca exista optiunea pe declaratie (chiar si pe noul model) ca "deplasarea se face in scop profesional". E greu, asa-i?
Raspunde

Friz

Acum 3 ani

Tara lu PAPURA CLAUS !!
Raspunde

Acum 3 ani

E ok libera circulatie,oricum se circula dar nu mai aruncam harti degeaba la gunoi. Sper sa inchida aeroportul SB pe veci, in schimb.
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

De ce vrei sa se inchida aeroportul SB, bai tinta cu sagetutza? :) Ca sa poata fi justificat aeroportul vostru de la iasov de acolo? Sau ce?
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

Babu Ilie, dumneata ești? Merem iar cu autocarele lu' matale?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus