Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un bărbat și mama sa au fost găsiți decedați, într-un apartament din Mediaș

Un bărbat și mama sa au fost găsiți decedați, într-un apartament din Mediaș

Polițiștii medieșeni efectuează cercetări, după ce un bărbat de 67 de ani și mama sa de 86 de ani au fost găsiți decedați într-un apartament. Potrivit autorităților, apelul a fost făcut de un vecin, care nu o mai văzuse pe femeie de câteva zile.

Un locatar a sesizat poliția telefonic, spunând că nu și-a mai văzut vecina de câteva zile iar din apartament se simte un miros puternic. La fața locului polițiștii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa este plecată de acasă și a închis repede ușa, refuzând sa mai deschidă, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Întrucât polițiștii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mediaș, pentru a intra în imobil.

Atunci când au reușit să intre în apartament, aceștia au descoperit că bărbatul se spânzurase, iar mama sa era de asemenea decedată. La fața locului a fost solicitat și un medic legist. În acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii din Mediaș urmând ca în funcție de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită și încadrarea juridică a faptei, arată sursa citată.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus