Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Copil de trei ani, în stare gravă, după ce a fost lovit de mașină

Copil de trei ani, în stare gravă, după ce a fost lovit de mașină

Un copil de numai trei ani a ajuns sâmbătă seara la Urgențe, în stare gravă, după ce a fost lovit de mașină în timp ce se plimba cu tricicleta.

Evenimentul a avut loc pe strada Negoveanu, în zona unei parcări.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că acesta ar fi traversat printr-o zonă nepermisă.

”Un copil în vârstă de trei ani a traversat partea carosabila prin loc nepermis, pe tricicletă, și a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de către un sibian în vârstă de 53 de ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Băiețelul a fost transportat la spital de către șofer, în stare gravă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Carcotel

Acum 3 ani

Le-as arde o amenda la ratatii aia de parinti de nu ar putea sa o plateasca nici in 2 vieti. Idioti cu acte in regula, au belit si viata propriului copil si viata unui sofer care nu a putut sa anticipeze idiotenia parintilor de a-si lasa copilul cu tricicleta nesupravegheat (cine nu e de acord, imagineaza-ti daca este posibil sa vezi un copil pe tricicleta daca e in spatele masinii si tu dai cu spatele, ca exemplu ;) ).
Raspunde

Elena

Acum 3 ani

Sper sa traiasca copilul si parintii sa fie dati in judecata de sofer. Esti responsabil sa iti lasi copilul singur fara sa fii cu el. Nu traim in camp.
Raspunde

Elena

Acum 3 ani

*iresponsabil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus