Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Meteorologii anunță două zile cu ploi torențiale și vijelii

Meteorologii anunță două zile cu ploi torențiale și vijelii

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis luni o informare meteo privind creșterea instabilității atmosferice în perioada următoare.

Informarea este valabilă în intervalul 18 mai, ora 22:00 – 21 mai, ora 09:00.

”În intervalul menționat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în întreaga regiune, precum și în zonele de munte. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar mai ales în cursul zilei de miercuri (20 mai) și în noaptea de miercuri spre joi (20/ 21 mai) pe arii restrânse 35...40 l/mp”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus