Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Programul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar se reia de astăzi

Programul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar se reia de astăzi

 

Având în vedere încetarea stării de urgență și instituirea stării de alertă, programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală de la sediul I.P.J. Sibiu și sediile polițiilor orașelor Agnita, Miercurea Sibiului și Dumbrăveni se va relua de astăzi, 18 mai 2020, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și de integritate comportamentală pot fi trimise pe adresa de email cazier@sb.politiaromana.ro sau se pot depune personal, la ghișeu.

Cetățenii care solicită personal eliberarea cazierului sau a certificatului de integritate comportamentală vor respecta obligatoriu următoarele măsuri de protecție sanitară:

- purtarea măștii de protecție de către petenți;

- păstrarea distanței de siguranță;

- dezinfectarea mâinilor.

Pentru evitarea producerii aglomerației, recomandăm cetățenilor să se prezinte la ghișeu conform programului cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală GATA COMPLETATE.

ATENȚIE Persoanele care solicită obținerea certificatul de cazier judiciar în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitație, etc., la instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice (primării, instituții din sistemul de învațământ, sanătate, S.R.P.C.I.V., D.G.A.S.P.C., etc.) pot solicita acestor instituții obținerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimțământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice, arată sursa citată.

Programul cu publicul este următorul:

*mun. Sibiu

  • luni, marți, joi, vineri: 0830 – 1330;
  • miercuri: 1300 – 1800.
*Poliția Orașului Agnita
  • marți și miercuri: 1000 – 1200
*Poliția Orașului Miercurea Sibiu
  • luni, marți, joi și vineri: 1000 – 1300;
  • miercuri: 1200 – 1500
*Poliția Orașului Dumbrăveni
  • miercuri și joi: 1000 – 1200

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus