Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Patru răniți din cauza unui minor la volan. A intrat cu mașina într-un cap de pod și a fugit de la locul accidentului

Patru răniți din cauza unui minor la volan. A intrat cu mașina într-un cap de pod și a fugit de la locul accidentului

Un băiat în vârstă de 16 ani a provocat un accident în urma căruia au fost rănite patru persoane. Minorul s-a urcat la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi a fugit de la locul accidentului.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16, în afara localității Biertan. Minorul, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Biertan, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de hotar, asfaltat, în afara localității, având direcția de deplasare Biertan-Hula Richișului, în apropierea unui saivan de animale, nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în decor prin partea dreaptă a părții carosabile, pe sensul său de mers, intrând într-un cap de pod. După producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, alături de alți trei minori care se aflau în mașină cu el, fiind identificat ulterior de către polițiști, transmit autoritățile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor trei pasageri din autoturism. Minorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1952

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus