Miercuri,
14.04.2021
Innorat
Acum
3°C

Mall-urile s-ar putea deschide peste două săptămâni

Mall-urile s-ar putea deschide peste două săptămâni

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, "dacă lucrurile merg bine", spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va întâlni astăzi cu reprezentanții centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea "magazinelor mari”, anunță hotnews.ro.

Virgil Popescu a declarat că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, "dacă lucrurile vor merge bine”. "Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul. "Mâine (marți - n.r.) , la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei. „Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a precizat Virgil Popescu.

De luni se poate circula între localități fără declarația pe propria răspundere, s-au redeschis terasele și plajele. Premierul Ludovic Orban a spus luni seară la Digi 24 că are emoții în ceea ce privește evoluția epidemiei de coronavirus din România după măsurile de relaxare, pentru că unele reguli ar putea să nu fie respectate, mai ales după incidentele care au avut loc în ceea ce privește măsurarea temperaturii în magazine.

Comercianții din mall-uri au distribuit o scrisoare deschisă prin care solicită scutirea de chirie în perioada în care centrele comerciale au fost închise.

https://www.turnulsfatului.ro/2020/05/17/magazinele-din-mall-uri-ameninta-ca-nu-vor-mai-deschide-zero-chirie-sau-zero-comert-172795

Vizualizari: 843

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus