Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

FII PRIMARUL SIBIULUI! Sibienii îi scriu lui Adrian Bibu: “Deloc surprinzător, ideile sunt foarte bune!”

FII PRIMARUL SIBIULUI! Sibienii îi scriu lui Adrian Bibu: “Deloc surprinzător, ideile sunt foarte bune!”

Prima săptămână a campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!” inițiată pe platforma “<Sibibu> - Sibiul lui Adrian Bibu”  a adus inițiatorilor 217 mesaje din partea sibienilor - se arată într-un comunicat de presă transmis redacției Turnul Sfatului.

Este vorba, în general, despre mesaje care privesc infrastructura (străzi și lucrări de modernizare în cartiere, amenajare de parcuri și zone verzi, investiții în infrastructura educațională și edilitară etc), dar sunt și numeroase   sugestii cu privire la circulația publică (trafic rutier, piste de bicilisti) și  propuneri de mari investiții.

“<FII PRIMARUL SIBIULUI!> este un îndemn la dialog, iar mesajele primite îmi confirmă interesul sibienilor de a participa la deciziile care privesc orașul. Deloc surprinzător,  ideile sunt foarte bune și mă bucur că sibienii percep demersul acesta ca pe o formă  sinceră de implicare”, declară Adrian Bibu, consilier local PNL.

Bibu, nominalizat de organizația liberală drept candidat la funcția de primar al municipiului Sibiu, spune că sibienii pot fi atât la baza comunicării problemelor, cât și la baza rezolvării lor.

“Cum altfel am putea afla despre ceea ce își doresc cu adevărat sibienii pentru orașul lor? Cum am putea afla, spre exemplu, despre faptul că foarte mulți sibieni își doresc să poată pedala spre serviciu în condiții de siguranță sau că și-ar dori un parc sau o zonă de agrement în cartier? Sunt multe propuneri și dorințe, pe subiecte diverse și cred că dialogul poate fi sursă soluțiilor”- Adrian Bibu, consilier local PNL.

Potrivit comunicatului de presă mesajele de la sibieni reprezintă doar o etapă a campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!”. În paralel, reprezentanți ai mediului de afaceri, universitar, ai ong-urilor și ai altor organizații, precum și  personalități publice locale din diferite domenii vor primi invitația de a-și spune părerea cu privire la viitorul Sibiului. Pe marginea fiecărei informații comunicate se va face o analiză referitoare la aspecte legale și financiare, iar la final toate detaliile vor fi cuprinse într-un document public.

Adresa la care sibienii sunt invitați să-i scrie lui Adrian Bibu în cadrul campaniei “FII PRIMARUL SIBIULUI!” este adrian.bibu@sibibu.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2050

Comentarii

4 comentarii

Dan2 Cp

Acum 2 ani

corect este cu un i. fi primar nu fii primar,greu cu lb asta romana la unii
Raspunde

Penibila Oferta

Acum 2 ani

Asta mai lipseste sa ne fie primar..... Dupa ce a transformat Sala Translivania in targ de haine ieftine si mahala, vrea sa se extinda la tot orasul. Ce il recomanda pe omu asta...? ca inteligenta sigur nu.
Raspunde

Cosmin Dragoi

Acum 2 ani

penibilul PNL încearcă să-i dea notorietate unui personaj cu zero competențe, prieten bun cu.pliculețele de la târgurile de haine. Halal, zero diferențe între ciuma roșie și cea galbenă
Raspunde

Leon Te

Acum 2 ani

Bibuleee.... du-te si fii antrenor la copii si lasa-ne cu primaria. Ai adus Sala Transilvania la nivel de targ de proci... ce sa faci tu la primarie ?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus