Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ce ștranduri și piscine se deschid săptămâna viitoare

Ce ștranduri și piscine se deschid săptămâna viitoare

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că din 15 iunie se pot deschide ștrandurile și piscinele în aer liber, însă în zona Sibiului nu toți administratorii se grăbesc să cheme lumea la baie.

”După 15 iunie, va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale”, a declarat președintele Iohannis în prima parte a acestei săptămâni. Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu câțiva dintre administratorii celor mai mari ștranduri și piscine din zona Sibiului pentru a vedea cum este primită vestea.

Cel mai mare ștrand din Sibiu, Aqua Fun, nu va fi deschis săptămâna viitoare. Reprezentanții complexului de agrement au explicat că cel puțin în prima săptămână după data de 15 vor aștepta să vadă exact condițiile cerute de lege, dar și cum evoluează numărul cazurilor de coronavirus în România. Deschiderea presupune investiții importante și o astfel de decizie trebuie să se bazeze pe date concrete, au transmis reprezentanții Aqua Fun. În plus, nici vremea în ultima lună a fost cea mai prietenoasă, zilele însorite alternând cu ploile puternice.

Un alt ștrand la mare căutare printre sibieni și nu numai este Aqua Club Elatis din Avrig. Conducerea complexului a anunțat că va deschide oficial în data de 20 iunie și că tarifele rămân neschimbate de anul trecut, adică 20 de lei intrarea pentru adulți, 10 lei închirierea unui șezlong, 50 de lei închirierea unui baldachin.

”Urmărim cu atenție și vom lua toate măsurile impuse de lege astfel încât cei care ne vizitează să fie în deplină siguranță”, au declarat reprezentanții Aqua Club Elatis. Pentru a respecta distanțarea socială, capacitatea ștrandului a fost restrânsă de la 500 la 250 de persoane.

O altă piscină populară printre sibieni este cea de la Cisnădioara, în cadrul Versailles Weddings & Events. Administratorii locației spun că în acest moment ei au terasa deschisă și clienții lor se pot bucura de zona de plajă și șezlonguri, fiind interzis doar accesul în piscină. De săptămâna viitoare cine dorește va putea să se răcorească. ”Noi practic suntem deschiși. Din data de 15, în funcție de criterii care vor fi stabilite, urmând să permitem accesul și în piscină” a explicat Victor Armenciu.

Nu același lucru se poate spune însă despre ștrandul de la Veștem. Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a declarat pentru Turnul Sfatului că încă nu s-a luat o decizie clară în privința deschiderii lui și că săptămâna viitoare, după ce vor fi cunoscute regulile clare se va putea ști.

În situație similară este și ștrandul din Cisnădie, de asemenea foarte popular în rândul sibienilor, unde încă nu a fost anunțată nicio decizie concretă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5202

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cap Limpede

Acum 3 ani

"nu toți administratorii se grăbește".. un administrator, doi administratori ... cam de cati e nevoie sa ne iasa cu pluralul ala?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus