Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Wizz Air reia zborurile de pe Aeroportul Sibiu și suplimentează unele curse

Wizz Air reia zborurile de pe Aeroportul Sibiu și suplimentează unele curse

Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Sibiu va fi reluat oficial începând de miercuri și cererea pentru bilete este destul de mare.

În prima zi de la reluarea zborurilor în România, pe aeroportul sibian sunt programate șase curse, toate operate de către WizzAir și toate fac legătura cu Germania. Astfel, primele zboruri după aproape trei luni sunt de la Sibiu către Dortmund și Memmingen, de dimineață. O simulare pe site-ul operatorului aerian pentru ziua de mâine arată că un bilet pentru zborul Sibiu-Memmingen costă 270 de lei, în vreme ce un bilet pentru cursa Sibiu-Dortmund costă tot atât, fără bagaje.

WizzAir a și anunțat pe site-ul Aeroportului Sibiu că în perioada imediat următoare va suplimenta anumite zboruri.

”Compania aeriană va opera în perioada 19/06/2020 - 29/06/2020 zboruri adiționale pe ruta Sibiu - Stuttgart - Sibiu în zilele de LUNI și VINERI. Compania aeriană Wizz Air va relua traficul comercial regulat în și dinspre Germania pe destinațiile operate la aeroportul sibian, respectiv Dortmund, Memmingen, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden și Nurnberg începând cu data de 17/06/2020. Informațiile prezentate în cadrul secțiunii INFORMAȚII ZBORURI sunt actualizate în timp real în funcție de comunicările oficiale primite din partea companiilor aeriene”, se arată în anunțul postat pe site-ul aeroportului sibian.

În afara WizzAir, doar compania Blue Air mai are zboruri programate săptămâna aceasta de la Sibiu. Este vorba despre cursa Sibiu-Stuttgart și retur, în data de vineri, 19 iunie.

Cât privește accesul călătorilor pe aeroport, conducerea AIS a anunțat deja o serie de măsuri care trebuie urmate.

”Pe măsură ce restricțiile de trafic aerian cauzate de pandemia Covid-19 vor fi reduse, companiile aeriene vor relua gradual operațiunile aeriene la Aeroportul Internațional Sibiu. În acest context, cu un pachet extins de măsuri de prevenire individuale și colective pentru protecția împotriva infectării cu noul coronavirus, aeroportul sibian se pregătește pentru relansarea traficului aerian de pasageri, astfel încât călătoriile pasagerilor să se desfășoare în condiții maxime de siguranță. Obligativitatea purtării măștilor de protecție, mandatată de autorități se aplică și se va aplica în toate spațiile publice închise din incinta aeroportului sibian”, arată conducerea AIS într-un mesaj transmis călătorilor.

Reguli pe Aeroportul Internațional Sibiu:

  • Purtarea măștii în aeroport este obligatorie!
  • Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea.
  • Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate.
  • Spălați-vă pe mâini cu săpun, cu regularitate.
  • Acoperiți-vă gura și nasul cu cotul dacă tușiți sau strănutați.
  • Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil.
  • Totul pentru o călătorie plăcută și în siguranță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4391

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus