Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Coronavirus, Sibiu: înapoi în timp. Internările au ajuns la datele de acum două săptămâni

Coronavirus, Sibiu: înapoi în timp. Internările au ajuns la datele de acum două săptămâni

Cu 58 de sibieni internați în spital ca urmare a infectării cu SARS CoV-2, județul s-a întors la cifrele din urmă cu 16 zile. În 1 iunie erau internate tot 58 de persoane, iar după această dată cifrele au început să scadă. După măsurile de relaxare, numărul persoanelor internate a reînceput să crească. În 9 iunie nu se mai aflau în spital decât 26 de persoane.

Ieri au mai fost identificate în județ alte șapte persoane, numărul total ajungând la 565 de persoane, dintre care 527 adulți și 38 copii. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 462 de persoane, iar 45 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. În total, în județ se află 1506 persoane izolate și 48 de persoane în carantină.

 

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 33 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 114 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Tot ieri, polițiștii sibieni au verificat 1.100 de persoane și o societate comercială cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. ”În cadrul activităților, au fost identificate 5 persoane care nu au respectat măsura izolării și o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.000 de lei”, se arată în raportul transmis astăzi de Prefectura Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus