Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Creștere a numărului amenzilor mari, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție, la Sibiu

Creștere a numărului amenzilor mari, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție, la Sibiu

Șase amenzi au fost acordate, în ultimele două zile, în județul Sibiu, celor care nu respectă măsurile impuse în perioada de stare de alertă, în contextul combaterii răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. 

Conform informațiilor transmise de Prefectura Sibiu, un sibian a fost amendat vineri, cu 2.500 de lei, prima mare amendă acordată pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în starea de alertă, în județul nostru. 

De asemenea, în aceeași perioadă de timp, polițiștii locali au verificat 283 de persoane și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, de către pasageri, în mijlocul de transport, pe toată durata călătoriei.    

Totodată, în cursul zilei de ieri, 27 iunie, polițiștii sibieni au mai aplicat 5 sancțiuni contraventionale în valore de 2.600 de lei, din care 2 pentru nerespectarea măsurii izolării, 2 pentru respectarea măsurilor de protecție individuală și una pentru nerespectarea legii 61, în contextul COVID, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii. 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marcel Ioan

Acum 7 luni

Hai cu amenzile iar ca romanul nu intelege decat de bata si amenda...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus