Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Se întorc ploile. Cod galben în tot județul Sibiu

Se întorc ploile. Cod galben în tot județul Sibiu

Meteorologii au transmis duminică o nouă avertizare de tip cod galben de ploi torențiale  valabilă în tot județul Sibiu.

Avertizarea este valabilă până în data de 29 iunie, ora 10:00.

”În intervalul menționat, în zonele de deal și de munte, precum și în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp”, au transmis meteorologii.

În plus, disconfortul termic va fi ridicat, iar mai ales în zonele de câmpie, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5293

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus