Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
25°C

Număr record de sibieni internați cu Covid-19 în această lună

29 Iunie 2020 14:10

Număr record de sibieni internați cu Covid-19 în această lună

Conform datelor primite de la Prefectura Sibiu, în spitalele din județ sunt 114 persoane internate, confirmate cu infecție cu SARS CoV-2, un număr record în această lună. Media persoanelor internate în luna iunie a fost în județ de 62,57 persoane, iar ziua cu cei mai puțini oameni internați a fost 9 iunie, când erau internate doar 26 de persoane. Media persoanelor internate în luna mai a fost în Sibiu de 148,61.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 650 de persoane, dintre care 605 adulți și 45 copii. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

În județ, sunt 959 persoane aflate în izolare și 23 persoane în carantină.

Prefectura Sibiu anunță faptul că polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În cursul zilei de 28 iunie, polițiștii sibieni au verificat 835 de persoane și  26 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.  Polițiștii locali au verificat 186 de persoane și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei, din care: una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție de către conducătorul auto și una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei. 

În total, în luna iunie au fost acordate de 116 amenzi, în valoare totală de 157.600 de lei.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan2 Cp

Acum 1 săptămână

record de minciuni a prefecturii sibiu nici ei nu mai stiu ce spun bugetari.....................................
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus