Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Ruben Albes: Comentarile asupra ținutei vestimentare sunt în mod clar o lipsă de respect pentru fotbal

Ruben Albes: Comentarile asupra ținutei vestimentare sunt în mod clar o lipsă de respect pentru fotbal

Antrenorul AFC Hermannstadt, Ruben Albes, le-a răspuns celor care au comentat felul în care se îmbracă la meciurile echipei. Ibericul le-a transmis celor care îi contestă stilul vestimentar că opiniile lor denotă lipsă de respect pentru fotbal. ”Faptul că mi-au fost aduse comentarii asupra ținutei vestimentare este în mod clar o lipsă de respect pentru fotbal. Nu pentru mine personal, ci pentru fotbal. Nu vreau să comentez altceva”, a declarat Albes.

Antrenorul spaniol a fost, de când a ajuns la Sibiu, ținta ironiilor mai multor oameni din fotbal, fiind comparat pentru felul cum îți ține descheiate cămășile cu Enrique Iglesias. "M-am gândit că, fiind aproape de mare, a venit pe la un club de acolo. Parcă l-am văzut pe Enrique Iglesias în videoclipul <Bailando>, desfăcut la cămașă așa. O imagine incredibilă, nu am mai văzut așa ceva. M-am uitat la Premier League, la nemți, italieni, dar n-am văzut niciodată un antrenor desfăcut la cămașă până la buric. Eu cred că nu înțelege ce se întâmplă cu fotbalul românesc, cred că a venit în vizită pe aici. Măcar Miriuță era de-al nostru, era neaoș", declara Valeriu Răchită, directorul scouterilor de la Astra Giurgiu, după meciul sibienilor cu Viitorul Constanța, de miercurea trecută (1-4).

”Singura mea grijă este ca echipa să rămână în Liga 1”

Iberisul spune că singura lui țintă în această perioadă este salvarea clubului de la retrogradare. ,,Pentru noi este un meci important. Ne-am corectat slăbiciunile și ne-am îmbunătățit abilitățile. Suntem o familie puternică și sunt sigur că suporterii sibieni ne vor susține să facem un meci bun. Energia lor va fi importantă. Știu că ei nu au voie pe stadion, dar energia transmisă va conta. Rog suporterii să încerce să sprijine echipa de acasă și în mod sigur vom simți asta în teren.  Singura mea grijă este ca echipa sa rămână în Liga 1. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Am încredere în jucătorii noștri, am încredere în familia noastră, am încredere în munca noastră”, a declarat Albes pentru Turnul Sfatului.

Legat de plecarea lui Biel Company de la echipă, spaniolul spune că totul ține de accidentările suferite de jucător. ”Biel Company este un profesionist uimitor. A avut ghinion cu accidentările, dar știu că el a dat tot ce a putut prin calitățile sale ca să ajute AFC Hermannstadt. Sper ca el să revină într-o bună zi aici”, a mai spus Albes.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Iza Olteanu

Acum 1 an

E antrenor doar pt. cine l-a adus in acea piesa de mobilier care cu totii o avem in dormitor. Sau nu v-ati prins inca?!
Raspunde

Unu Doi

Acum 1 an

Misiune clara: retrogradarea sibiului! Asta este misiunea si ea se deruleaza in fiecare meci care a mai ramas de jucat! Un oras de ratati, care nu a fost in stare sa investeasca in fotbal, desi se bate cu pumnii in piept ca are industrie, are economie puternica, are excedent bugetar in fiece an! Rusine !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus