Vineri,
14.08.2020
Parțial Noros
Acum
29°C

Poliția Sibiu anunță acțiuni zilnice de verificare la terase, în autobuze, centre comerciale și piețe, pentru respectarea normelor sanitare

04 Iulie 2020 15:02

Poliția Sibiu anunță acțiuni zilnice de verificare la terase, în autobuze, centre comerciale și piețe, pentru respectarea normelor sanitare

Reprezentanții IPJ Sibiu anunță acțiuni zilnice de verificare a normelor sanitare impuse de starea de alertă, acțini ce se desfășoară îndeosebi în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, precum și în trafic, fiind vizat transportul în comun.

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid 19, sub coordonarea prefectului județului Sibiu, începând din data de 3 iulie, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali  desfășoară ample acțiuni de verificare a  respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, se arată într-un comunicat de presă.

În seara zilei de vineri, 3 iulie, la nivelul județului Sibiu, au fost verificate 126 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate. Doi operatori economici au fost depistați nerespectând măsurile de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii nr. 55/2020, cele două societăți fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei, se arată într-un comunciat al IPJ Sibiu.

De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.  61/1991.

În total, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei.

Acțiunile continuă zilnic pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, anunță polițiștii sibieni.

Vizualizari: 1923

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus