Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

La județ și municipii, ALDE va susține candidați PSD. Protocol de colaborare între PSD și ALDE la locale

La județ și municipii, ALDE va susține candidați PSD. Protocol de colaborare între PSD și ALDE la locale

Candidații PSD la președinția Consiliului Județean, dar și candidații social-democrați de la cele două municipii, Sibiu și Mediaș, vor fi susținuți de ALDE, susțin surse din PSD contactate de Turnul Sfatului. ”Fiecare organizație locală din județ va avea libertatea de a intra sau nu într-o formulă de colaborare cu ALDE”, susțin sursele noastre. Ce este cert la această oră este că ALDE va susține candidații PSD la Primăria Sibiu, Primăria Mediaș, dar și la Consiliul Județean. ”Colegii din ALDE vor avea liste de consilieri, însă ne vor susține în aceste puncte. În rest, de la caz la caz, este posibil ca și noi să susținem candidați ALDE, acolo unde candidatul lor are mai multe șanse decât noi”, spun sursele social-democrate.

Cel mai probabil, pentru președinția Consiliului Județean va candida liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, pentru Primăria Sibiu candidat se preconizează a fi Cătălin STanciu, în timp ce la Mediaș, cel mai probabil va candida Mihai Macaveiu. 

În urmă cu patru ani, cele două partide au participat separat la alegerile locale. La votul pentru Consiliul Județean Sibiu, PSD a obținut atunci 29%, în timp ce ALDE a avut doar 3.99%, neintrând în Consiliul Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1995

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus