Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a anunţat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate de COVID-19 în aceste ţări, transmite Agerpres.

Orice persoană care soseşte din cele trei state menţionate trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ (la COVID-19), au declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz şi ministrul de externe Alexander Schallenberg, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, vor fi suplimentate măsurile de control la frontierele Austriei cu Ungaria şi Slovenia, au adăugat cei doi demnitari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2222

Comentarii

1 comentarii

Miki Maus

Acum 3 ani

Asta ne trebuie daca nu ne protejam. Daca ne punea sa luptam in razboi. Stateau toti in casa, acum sunt toti viteji si fara masca. In plus daca chiar vrei sa iti faci o testare covid... surpriza, trebuie sa astepti 3 zile dups un rezultat. Iar buletinul de analize este in română. Felicitari noua ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus