Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

FOTO-Cum arată noile mașini de Poliție, inscripționate după model german

FOTO-Cum arată noile mașini de Poliție, inscripționate după model german

Noile mașini din dotarea Poliției Române sunt inscripționate mai nou după un model preluat din Germania. Inspectoratele Județene de Poliție din toată țara au început deja să primească noile mașini, la Sibiu fiind așteptate în perioada imediat următoare.

Noile mașini de poliție cu inscripționare verde-albastră au fost anunțate de ministrul de Interne Marcel Vela încă de acum o lună, când a vizitat uzina Dacia de la Mioveni.

„Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, spunea atunci ministrul Vela.

Primele 17 mașini purtând noua imagine a Poliției Române au sosit în cursul zilei de marți la IPJ Argeș. Era de altfel, de așteptat, dat fiind că poarta fabricii Dacia se află în acest județ.

Sursa foto: Promotor.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5692

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Biciclist .

Acum 3 ani

Degeaba daca nu schimba si politistii cu unii mai inteligenti. . Intr-o noapte pe la 01:00 patrula o masina de politie pe Dumbravii cu manelele la maxim in interior. Eram pe trotuar, cand au trecut pe langa mine le-au dat incet....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus