Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Două decese noi, la pacienți infectați cu coronavirus, în Sibiu

Două decese noi, la pacienți infectați cu coronavirus, în Sibiu

Două femei, în vârstă de 56 și 71 de ani, au fost înregistrate ca fiind cele mai recente persoane care au decedat la Sibiu, după ce au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus.

Conform Prefecturii Sibiu, decesul cu numărul 58 este al unei femei de 56 de ani, cu mai multe comorbidități - Stenoză aortică, boală cardiacă ischemică, nefrolitiază osp, insuficiență renală cronică și lobectomie stângă.

Decesul cu numărul 59 este al unei femei în vârstă de 71 de ani, de asemenea cu comorbidități: insuficiență renală acută, diabet zaharat, nefropatie diabetică, AVC sechelar, insuficiență mitrală tricuspidiană, fibrilație atrială și escare suprainfectate.

În total, în județul nostru au fost înregistrate 59 decese la pacienți confirmați cu infecție cu COVID-19, iar la nivel național au decedat 2.026 persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus