Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism despre Turul Sibiului: Sper să nu avem niciun caz virusat

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism despre Turul Sibiului: Sper să nu avem niciun caz virusat

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, s-a arătat încântat de participare la Turul Sibiului din tripla poziţie de sportiv, oficial şi sponsor al întrecerii.

"Am trei calităţi cumva în această competiţie, una de sportiv, una de preşedinte şi una ca sponsor al acestui eveniment. Sunt singurul sportiv care a participat la toate aceste ediţii, e o competiţie a sufletului. Este o competiţie de un nivel foarte înalt, nu s-a făcut niciodată rabat de la calitate. Am avut foarte multe experienţe ca sportiv în această competiţie. În fiecare an a fost o competiţie foarte grea şi mă bucur că am această ocazie şi în acest an. Mai am încă un an de concurs, sper să particip şi la a 11-a ediţie. Ca preşedinte am ţinut tot timpul să ajut orice eveniment. Am ajutat în fiecare an, ştiu foarte bine cât contează asta în organizarea unui eveniment. Sper să nu avem niciun caz virusat, să nu avem niciun fel de probleme", a afirmat Novak, citat de Agerpres.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1248

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus