Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Grijă față de sănătatea sibienilor, dezbatere publică online organizată de USR PLUS

Grijă față de sănătatea sibienilor, dezbatere publică online organizată de USR PLUS

Alianța USR PLUS Sibiu vă invită joi, 30 iulie, de la ora 18:00, la dezbaterea publică online, pe tema ​”Grija față de sănătatea sibienilor”.

Vă invităm să discutăm împreună cu ​Adrian Echert​, candidat pentru președinția Consiliului Județean Sibiu, ​Raul Andrei Apostoiu​, candidat pentru Primăria Municipiului Sibiu și echipa de candidați USR PLUS despre obiectivele echipei pentru ​sănătate și infrastructura serviciilor de sănătate.

La eveniment vor participa și următorii invitați:

Vlad Voiculescu – fost ministru al Sănătății în Guvernul condus de Dacian Cioloș.

Cofondator Magicamp.

Călin Cipăian – Medic, șef secție la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Conferențiar universitar la Facultatea de Medicină din Sibiu.

Adrian Wiener – medic, senator USR și coordonatorul spitalului Covid-19 din Grădiște, jud. Arad.

Andrei Andronic – ​medic specialist ortodonție și ortopedie dentofacială, asisitent universitar.

Sănătatea sibienilor a fost mereu o prioritate afișată de autorități și niciodată onorata prin acțiuni concrete. ​Administrația publică este cea care decide, prin intermediul alocărilor de fonduri calitatea infrastructurii serviciilor de sănătate. Diversificarea infrastructurii medicale din sistemul public este binevenită, în condiţiile în care, datorită accesibilităţii ridicate, Sibiul funcţionează ca un punct de traumatologie de importantă regională.

Puteți urmări dezbaterea pe paginile de Facebook: ​Alianța USR PLUS Sibiu, ​USR Sibiu și PLUS Sibiu.

Pentru a participa direct pe platforma zoom puteți să intrați pe acest link: https://us02web.zoom.us/j/89327199540?pwd=L2ZuSGg1V3ZBZVdwZjNrVWZIMGxxdz0

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 712

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus