Sâmbătă,
15.08.2020
Ploi Usoare
Acum
18°C

Trei cazuri noi de coronavirus la Tursib

30 Iulie 2020 16:36

Trei cazuri noi de coronavirus la Tursib

Trei angajați ai companiei de transport în comun a Sibiului sunt confirmați cu infecție cu noul coronavirus, anunță joi după-masă reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat urgent o anchetă epidemiologică.

”Vă informăm că în data de 29.07.2020 au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 trei persoane angajate în cadrul unei societăți de transport public de persoane din județul Sibiu. În urma acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei au fost identificate 4 persoane, contacți de serviciu, care urmează să fie testate, iar până în momentul sosirii rezultatelor pentru acestea s-a dispus măsura carantinării la domiciliu. Precizăm faptul că cele 3 persoane confirmate pozitiv lucrează în departamentul economic al societății, loc în care societatea a efectuat dezinfecția și a luat toate măsurile necesare pentru a limita răspândirea COVID-19”, arată prefectura Sibiu.

Reprezentanții companiei spun că au luat toate măsurile necesare de protecție și dezinfecție pentru a preveni pe cât posibil răspândirea virusului.

Sursele Turnul Sfatului spun că este vorba despre trei angajate ale serviciului de contabilitate și că s-ar fi infectat în timpul liber. Acestea nu au avut contact cu șoferii, motiv pentru care transportul în comun în Sibiu nu ar trebui să aibă de suferit.

Anunțul vine după ce  un controlor al companiei a fost infectat cu noul coronavirus la finalul lunii aprilie.

Vizualizari: 2518

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus