Sâmbătă,
15.08.2020
Ploi Usoare
Acum
18°C

Focarul de coronavirus de la Mediaș: 9 cazuri confirmate, 60 de contacți

31 Iulie 2020 16:08

Focarul de coronavirus de la Mediaș: 9 cazuri confirmate, 60 de contacți

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Sibiu au transmis concluziile anchetei epidemiologice pe care au desfășurat-o la fabrica producătoare de produse emailate din Mediaș – nouă persoane au fost confirmate pozitiv și 60 au fost contacți ai acestora.

Pentru fiecare caz în parte a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind identificați în total un număr de 26 de contacți de serviciu și 8 contacți de familie, contacți direcți și 34 de contacți de familie ai contacților de serviciu.

În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, în cadrul societății, s-a luat legătura cu reprezentanții societății pentru a lua toate măsurile necesare limitării extinderii infecției, li s-a recomandat tuturor angajaților să îți monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112, pentru a fi transportați la spital pentru investigații si tratament de specialitate. De asemenea s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru și s-au aplicat cu rigoare măsurile de prevenire, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus