Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este într-o continuă creștere, la Sibiu

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este într-o continuă creștere, la Sibiu

Zece persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, în județul nostru, în ultima zi, conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul infectaților a ajuns astăzi la 904 pacienți confirmați de la debutul pandemiei și până în prezent. Dintre aceștia, zece au fost confirmați în ultimele 24 de ore. Totodată, conform aceleiași surse, pentru 21 pacienți rezultatul a fost pozitiv la retestare.  

În ceea ce privește numărul deceselor, acesta stagnează, în total fiind raportate 66 persoane infectate cu COVID-19 care au încetat din viață, de la debutul pandemiei.

În total, în țara noastră au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citește și România: 1.295 cazuri noi de COVID-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gheorghe Popescu

Acum 3 ani

:) stati sa vedeti dupa "actiunile culturale" ale primariei....mi se pare aiurea ca mie sa imi interzici dar la festivaluri.....fara numar :)) la fel si la terase. daca ar fi sa masoare toate terasesele, nu doar pe unii, nu stiu cati ar respecta regula...dar banul sa mearga... si principiul ca atata timp cat nu e unul din familie, nu ma intereseaza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus