Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

PER și-a lansat candidații: Rm. Vâlcea arată mult mai bine decât Sibiul

PER și-a lansat candidații: Rm. Vâlcea arată mult mai bine decât Sibiul

Partidul Ecologist Român și-a lansat marți, la prânz, candidații la primăria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Conducerea PER Sibiu a anunțat că a reușit într-un timp scurt să acopere peste 70% din județul Sibiu, iar în perioada următoare procentul se va apropia de 90%, urmând să aibă candidați și liste complete în majoritatea localităților. Candidatul PER la primăria Sibiu este Lucian Trancă, iar candidatul la Consiliul Județean este Constantin Cernejenco.

La eveniment au fost prezenți și liderii pe plan național ai PER, organizația sibiană fiind una mică, în curs de formare. Pentru că una dintre cele mai puternice organizații PER din România este cea din județul Vâlcea, unde primarul Mircia Gutău este aproape de obținerea unui nou mandat de primar la municipiul Rm. Vâlcea, liderii PER au găsit de cuviință să facă o comparație între cum arată Sibiul și cum arată Rm. Vâlcea.

”Râmnicu Vâlcea arată mult mai bine decât Sibiul. Este un oraș curat, îngrijit și înverzit. Rm. Vâlcea este orașul care a atras cele mai multe fonduri europene raportat la populație”, a declarat liderul național al PER, Dănuț Pop.

Ideea a fost întărită și de prim-vicepreședintele PER, Ștefan Prala.

”Alegerile locale se bazează pe oameni și organizare, nu pe doctrină de partid.  Avem o organizare bună și încredere în echipă. Un exemplu de bună practică este primarul din Rm. Vâlcea, Mircia Gutău, școlit și educat la dumneavoastră, la Sibiu, acum 40 de ani”, a declarat Ștefan Prala.

Cât privește PER Sibiu, acesta și-a propus un scor de 7% la alegerile locale, militând în campanie pe protejarea naturii, a pădurilor și apelor, precum și pe o alimentație sănătoasă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5337

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dan2 Cp

Acum 3 ani

zi zau oltenas cu 100 d eoi(mioare)
Raspunde

Dan Constantin

Acum 3 ani

Daca opriti furtul masiv al padurilor si distrugerea criminala care se produce si poate faceti si pachet si trimiteti in Austria, acele firme care ne fura padurile.......ca pe vremuri, cand ne trageau pe roata, atunci eu va votez.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus