Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Accident cu trei răniți, pe DN1, între Sibiu și Brașov. Trafic alternativ

Accident cu trei răniți, pe DN1, între Sibiu și Brașov. Trafic alternativ

Trei persoane au fost rănite ușor, în urma unui accident rutier care s-a petrecut în această după-amiază, pe DN1, în afara localității Bradu. 

Potrivit autorităților, în accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism (bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Arad), pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu mașina care circula în fața sa, condusă de un bărbat de 22 de ani din Timișoara, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Brașov - Sibiu. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul de mers Sibiu-Brașov. 

Trei persoane de sex feminin, în vârstă de 17, 21 și 44 de ani, din Timișoara, sunt ușor rănite. 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1572

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus