Miercuri,
21.10.2020
Parțial Noros
Acum
0°C

Air Bucharest reia zborurile de la Sibiu către Turcia și Egipt

07 August 2020 14:14

Air Bucharest reia zborurile de la Sibiu către Turcia și Egipt

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu a anunțat vineri că începând de săptămâna viitoare compania aeriană Air Bucharest va relua zborurile charter către Turcia și Egipt de la Sibiu.

Este vorba despre zboruri charter dedicate celor care merg în vacanță în Antalya și Hurghada.

”Vă informăm pe această cale faptul că reprezentanții companiei aeriene Air Bucharest au anunțat că vor fi reluate zborurile charter de la aeroportul sibian spre Turcia și Egipt. Astfel, începând cu data de 11 august a.c. vor fi reluate zborurile spre Antalya, Turcia în zilele de marți și sâmbătă, respectiv spre Hurghada, Egipt începând cu data de 19 august în zilele de mirecuri”, arată conducerea AIS într-un comunicat de presă.

Programul de operare poate fi consultat pe website-ul www.kusadasi.ro.

Sibiu – Hurghada – Sibiu: https://www.kusadasi.ro/homes/flight#SIBIU-HURGHADA-SIBIU

Sibiu – Antalya – Sibiu: https://www.kusadasi.ro/homes/flight#SIBIU-ANTALYA-SIBIU

Totodată, reprezentanții aeroportului sibian remaintesc pasagerilor care tranzitează aeroportul sibian următoarele reguli de conduită în vederea asigurării respectării distanțării sociale și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2: 

Purtarea măștii în aeroport este obligatorie! 

Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! 

Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea!

Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate și frontieră!

Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil.

În prezent la aeroportul sibian sunt operate curse spre: Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden, Viena, Antalya și Hurghada.

Vizualizari: 1088

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mc D

Acum 2 luni

Concediu sigur garantat COVID 19 si in Turcia si in Egipt!!! ...95000 cazuri / 4951 decese in Egipt, 237265 cazuri / 5798 decese in Turcia!! Mai bine acasa la noi, chiar daca suntem in top la infectari...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus