Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Accident în Valea Aurie. Un bebeluș de doar o lună este rănit

Accident în Valea Aurie. Un bebeluș de doar o lună este rănit

Un bebeluș de doar o lună este rănit în urma unui accident petrecut marți după-masă la intersecția Căii Poplăcii cu str. Ludoș din Valea Aurie.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, un șofer în vârstă de 29 de ani, ”în timp ce conducea un autoturism spre Poplaca, a virat stânga spre strada Ludoș fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani”.

În urma impactului are de suferit bebelușul aflat în autoturismul condus regulamentar. 

”Victima este un băiețel de o lună care a prezentat un traumatism cranio cerebral acut închis, excoriații în zona occipitală.  Copilul a fost consultat și transportat la CPU Luther în stare stabilă”, au explicat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6656

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus