Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Trei polițiști sibieni confirmați cu COVID-19. Alți 18 au fost carantinați

Trei polițiști sibieni confirmați cu COVID-19. Alți 18 au fost carantinați

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție din Sibiu au fost diagnosticați pozitiv în urma testelor SARS-CoV-2, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu. În urma anchetei epidemiologice alți 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. 

Trei polițiști din cadrul IPJ Sibiu au fost diagnosticați ca fiind infectați cu noul coronavirus. În urma testelor pozitive, Direcția de Sănătate Publică a demerat o anchetă epidemiologică. Astfel alți 18 angajați ai isntituției au fost carantinați la domiciliu. Totodată, autoritățile precizează că în fiecare situație în parte s-a igienizat și dezinfectat spațiului de lucru/sediului, precum și autospecialele din dotare.

„La această dată, în urma anchetelor desfășurate de DSP, la nivelul I.P.J. Sibiu, trei polițiști sunt diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că, pentru fiecare situație în parte, s-a procedat de urgență la igienizarea și dezinfectarea spațiului de lucru/sediului, precum și a autospecialelor din dotare”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu. 

De asemenea, activitatea departamentelor din care fac parte polițiștii nu a fost afectată, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus