Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
17°C

De ce s-au tăiat copacii de pe Progresului? ”Un pericol pentru traficul pietonal și auto”

De ce s-au tăiat copacii de pe Progresului? ”Un pericol pentru traficul pietonal și auto”

Primăria Sibiu a explicat motivele pentru care mai mulți arbori de pe strada Progresului, din apropierea Pieței Cluj, explicând că aceștia reprezentau un pericol la adresa pietonilor și automobilelor din cauza stării în care se aflau. ”Urmare sesizărilor telefonice din partea locatarilor de pe strada Progresului, inspectorii Biroului Gospodărire au verificat arborii de pe stradă și au constatat că trei dintre aceștia (din specia catalpa și arțar) sunt uscați sau au scorburi, reprezentând un pericol pentru traficul pietonal și auto. Astfel, s-a emis aviz de tăiere și s-au recoltat. În următoarele zile se vor extrage din alveolele îngrădite și cioturile și rădăcinile celor trei copaci pentru a se putea planta alți arbori în toamnă, când vegetația intră în repaus”, a explicat administrația locală.

În ultima perioadă, mai mulți cetățeni s-au declarat revoltați de faptul că mai multe spații verzi din municipiu au fost defrișate în cadrul unor lucrări de reamenajare urbană. Despre aceste subiecte s-a scris aici:

https://www.turnulsfatului.ro/2020/08/03/revolutia-verde-din-cartierul-strand-rdquo-au-scos-castanii-si-au-plantat-asfalt-rdquo-175389

https://www.turnulsfatului.ro/2020/08/04/revolutia-verde-2-sibienii-din-piata-cluj-si-de-pe-strada-luptei-se-declara-nemultumiti-de-lucrarile-de-reabilitare-175405

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1890

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Io Nut

Acum 2 ani

Poate va ganditi de 2 ori daca mai are rost sa puneti stampila pe pensionarii din fdgr
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gheo Felinaru

Acum 2 ani

zici sa punem stampila la ciuma rosie ?
Raspunde

Misu Eva

Acum 2 ani

Chestia cu tăiatul copacilor sănătoși e din vremea înaintașului de la primărie. Și se vede clar din poze, trunchiuri tăiate sănătoase. Numai ciment, piatră și asfalt sa fie pretutindeni. Va mai amintiți cum s-au ras castanii de pe Calea Dumbrăvii ( au lăsat doar câțiva așa de ochii lumii ).Sau masacrul făcut cu tei de pe B-dul Bălcescu, Victoriei. Ne arătăm mari protectori ai mediului , făcând parcări cu înierbare. Oare Dna primar a mers să-și ia mașina într-o astfel de parcare făcută în Hipodrom ? Îți rupi picioarele, căci marii antreprenori nu au pus nisip la nivelul dalelor;despre iarba dătătoare de oxigen, ce sa mai vorbim. O cacealma. Bani mulți pe dale șmechere, pe sămânța de iarba, manopera mai scumpă. Gândește cineva în primărie !?
Raspunde

Guran Sibian

Acum 2 ani

Mai Misule...sau Eva ? Ia mergeți voi pe Calea Poplacii sau pe Magheranului si vedeti ce bine au crescut copacii taiati din asfalt ! Si au mai rasarit si locuri civilizate de parcare ! Dar de, la criticat se pricepe oricine ! Mai anevoie cu facutul...
Raspunde

Guran Sibian

Acum 2 ani

Dragilor, de ce mai lăsați posibilitatea postarii unui mesaj daca tot nu publicati decât ce vreti voi , chiar dacă mesajul e pertinent si neinjurios ?
Raspunde

John Doe

Acum 2 ani

Am înțeles ca s-a taiat dar problema e de ce nu planteaza alti arbori in locul celor retezati?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus