Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
31°C

Horațiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu: " Comunitatea sibiană are nevoie în continuare de parcări și spații verzi, dar judicios amplasate"

Horațiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu:

Mai mulți cetățeni din Sibiu ne-au contactat, în aceste zile, pentru a ne exprima un punct de vedere cu privire la proiectele de amenajări de parcări în zonele de blocuri. Ne-au semnalat că astfel se vor distruge spaţiile verzi existente.
Horațiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu, a fost prezent la fața locului, alături de câțiva candidați ALDE la Consiliul Local Sibiu  pentru a discuta cu cetățenii despre situația acestor amenajări din zonele de blocuri ale Cartierului Ștrand. 
Opiniile locuitorilor din această zonă sunt împărțite: unii își doresc mai multe locuri de parcare și spații verzi frumos amenajate, alții doresc să fie păstrate spațiile așa cum erau. 
 Dar proiectul de amenajare trebuie neapărat să păstreze copacii mari existenți în zonă, să includă o zonă intermediară verde între locurile de parcare și blocuri. Sunt necesare, de asemenea, plantări de puieți și plante ornamentale specifice mediului urban."Trebuie să asigurăm sibienilor  atât parcări, cât și zone verzi, dar judicios amplasate . Vom promova în viitorul Consiliu Local proiecte de modernizare a tuturor zonelor de blocuri, dar cu respectarea spațiului verde. Credem că fiecare cartier al Sibiului trebuie să aibă parcuri și locuri de joacă pentru copii. Vom pleda pentru parcări  bine amenajate și amplasate, dar și pentru  plantarea a cât mai mulți copaci pe toate străzile din Sibiu", a declarat Horațiu Marin, candidat la funcția de primar în municipiul Sibiu din partea ALDE.

Biroul de presă al ALDE Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1269

Comentarii

1 comentarii

Merg Pe mana ta

Acum 2 ani

m-ai convins te votez, dar am o obiectie, toti folositi termenul de modernizare ... iar Sibiul tocmai prin natura lui istorica si de vechi a fost este si va fii Sibiu, daca modernizati un oras istoric ... atunci el in primul rand nu mai este istoric ci devine modern si nu mai este Sibiu puteti sa ii schimbati si demunirea ca sa fie in ton cu modernismul. Vegetatia din oras absoarbe praful si zgomotul si racoreste zonele din oras unde a scapat vegetatia de buldozerele doamnei primar. Sibiul nu are nevoie de modernizare, oricum multe elemente moderne ucid acest oras istoric vechi, Sibiul are nevoie de conservare. Multe constructii din oras nu s-au facut in spiritul istoric si urbanistic ci doar in stilul unui profit rapid cu cheltuieli minime si atunci se intalnesc multe elemente nelalocul lor. Oricum se pare ca esti un om receptiv si capabil sa faca, dar tine minte modernismul ucide istoria, si istoria este identitate, daca iti distrugi identitatea atunci nu devii un nimeni ? Iti doresc sa reusesti si sa intelegi ca fara trecut nu poti sa ai prezent si viitor. Asa ca mai usor cu modernismul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus