Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Smiley, prins cu viteză peste limita legală pe A2. MAI: dragă Smiley, până acum ai pierdut doar buletinul

Smiley, prins cu viteză peste limita legală pe A2. MAI: dragă Smiley, până acum ai pierdut doar buletinul

Cântărețul Smiley a fost oprit miercuri de polițiști pe autostrada A2, în cadrul unei acțiuni desfășurată de IGPR pentru siguranța în trafic. Cântărețul a fost testat antidrog, dar a fost amendat pentru depășirea vitezei regulamentare. 

"As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor," scrie Smiley pe pagina de Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a distribuit pe Facebook postarea cântăreţului:

"Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată...ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege.

P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul."

Direcţia Rutieră din IGPR a desfăşurat, miercuri, între orele 14,00 şi 18,00, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada A2, sensul către Constanţa, 54 de şoferi fiind prinşi că au depăşit regimul legal de viteză. IGPR precizează că toţi cei depistaţi au fost sancţionaţi cu amendă, iar în cinci cazuri a fost reţinut şi permisul de conducere (pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei legale).

foto Smiley Facebook

Vizualizari: 2786

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus