Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bărbat dispărut de la domiciliu: cei care îl văd sunt rugați să anunțe Poliția

Bărbat dispărut de la domiciliu: cei care îl văd sunt rugați să anunțe Poliția


Un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Sibiu, a dispărut de la domiciliu, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie stabilită în afara țării, care a sunat la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu și a anunțat că fratele ei, Ferezan Mihai (foto), domiciliat în județul Mureș și fără forme legale în municipiul Sibiu, a dispărut de la domiciliu.

Bărbatul are 1,67 m înălțime, 70 kg greutate, constituie atletică, păr scurt grizonat, ochi căprui. De asemenea, acesta prezintă o cicatrice în zona gâtului.

Dacă există persoane care l-au văzut pe bărbat, acestea sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1873

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus