Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Cisnădioara: 10.000 de euro, recompensă pentru cel care a incendiat o cabană

Cisnădioara: 10.000 de euro, recompensă pentru cel care a incendiat o cabană

În această dimineață o cabană din Cisnădioara a fost incendiată, potrivit proprietarului acesteia. Bărbatul spune că focul a fost pus în patru locuri, iar în zonă a fost găsită o sticlă cu benzină, o serie de probe fiind ridicate de investigatori. În acest context, Lucian Hodoroga, proprietarul cabanei oferă o recompensă de până la 7.500 de euro celui care va duce la prinderea făptașului și o recompensă de 10.000 de euro făptașului, fără a depune plângere, dacă îi spune cine l-a pus să dea foc cabanei.

Lucian Hodoroga este bărbatul care oferă o recompensă de până la 7.500 de euro persoanei care va duce la prinderea unui făptaș care se presupune că i-ar fi incendiat cabana din Cisnădioara. Bărbatul a făcut anunțul pe pagina sa de facebook.

„Ofer recompensă 25.000 lei (5.000euro) cui oferă detalii clare privind făptuitorul! În cazul în care detaliile duc la prinderea făptașului în 24 de ore, recompensa este de 7.500 Euro. Făptuitorul primește 10.000 Euro și nu îi fac plângere dacă îl denunță pe cel care a comandat asta!”, este anunțul bărbatului.

Contactat de reporterii Turnul Sfatului, Lucian Hodoroga a povestit că în dimineața zilei de astăzi, cabana din Cisnădioara i-a fost incendiată, iar focul a fost pus în patru locuri. Recompensa va fi dată cash sau prin ordin de plată.

„În această dimineață mi-a fost incendiată proprietatea din Cisnădioara. Focul a fost pus în patru locuri, găsindu-se o sticlă cu benzină în zonă. Au fost ridicate probe”, spune Lucian Hodoroga.

Întrebat de ce a ales să ofere atâția bani ca recompensă făptașului bărbatul a spus: „Vreau să fie prins, iar banii deschid guri”.

Reprezentanții ISU Sibiu confirmă existența unui incendiu în Cisnădioara.

„Pot confirma existența unui incendiu în Cisnădioara, dar având în vedere că au intervenit membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Cisnădie, aceștia au stabilit cauza probabilă de izbucnire a incendiului la finalul intervenției”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu. 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Apolitic W

Acum 1 an

Ingroparea de viu era pedeapsa in roma antica pentru incendiatori !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus