Miercuri,
01.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Un bărbat a făcut peste 9.000 de lei, prin anunțuri false. Pretindea că vinde electronice și o mașină de epocă

Un bărbat a făcut peste 9.000 de lei, prin anunțuri false. Pretindea că vinde electronice și o mașină de epocă

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost reținut ieri de polițiștii sibieni, fiind cercetat penal pentru că ar fi înșelat mai multe persoane prin intermediul unor anunțuri în care pretindea că vinde obiecte pe care de fapt nu le deținea. În acest mod, bărbatul ar fi strâns peste 9.000 de lei.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada 10 – 14 august, ar fi postat diverse anunțuri în mediul on-line, pe site-urile de vânzare – cumpărare, oferind spre vânzare bunuri pe care, în realitate, nu le-ar fi deținut, solicitând apoi celor interesați să depună într-un cont bancar diverse sume de bani, fie ca avans al plății, fie ca plată achitată integral înainte de achiziționarea produselor. Printre bunurile oferite spre vânzare se numără un autoturism de epocă și produse electronice, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Astfel, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane, creând un prejudiciu în valoare de 9.250 de lei.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii sibieni de investigații criminale au efectuat ieri o percheziție la domiciliul persoanei în cauză, cu această ocazie fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, cartele prepay, dar și suma de 18.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus